Landstede Groep
Pag Pod Theater

Podium Theater

Speel jij graag toneel, ben je gek op uitbeelden en improviseren? Vind je het leuk om je te verplaatsen in een ander? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen? Droom jij ervan om in een toneelstuk te spelen en op te treden in het theater voor een volle zaal? Meld je dan aan voor Podium Theater!

Wat is Podium Theater?
Podium Theater is een spetterend podium dat jou in de spotlights plaatst en je laat ervaren hoe het is om op het toneel te staan. Tijdens Podium Theater leer je wat er allemaal komt kijken bij het theatervak.

Podium Theater laat je kennismaken met: drama, musical, dans, beweging, cabaret, muziek, geluid, film, decor, poëzie, tekst en emotie. Dit podiumvak leert je verschillende speelstijlen. Je werkt toe naar een eindpresentatie waarin je de show steelt met jouw podiumkunsten!

Wat kun je verwachten?
Tijdens de wekelijkse lessen is er aandacht voor bestaand theaterrepertoire, voor inleving en beleving van spel. Daarnaast wordt er gewerkt met actuele thema’s die spelen binnen de groep/school. Onder begeleiding van professionele dramadocenten ontdek je waar jouw kracht ligt. Specialisten worden incidenteel ingehuurd voor bijvoorbeeld een les dans, musical, muziek of film. Ook brengen we met alle Podium Theater leerlingen een bezoek aan
een voorstelling. We zijn al naar Billy Elliot, de Sound Of Music, Ciske de Rat, Anne Frank en Hamlet geweest.

Je hebt geen speelervaring nodig om op dit podium te springen. Wel vragen we 100% inzet en doorzettingsvermogen! Het is belangrijk dat je jezelf durft te laten zien. Binnen het Podium Theater staat (spel)plezier altijd voorop. Licht uit, spot aan, geniet!

Stel je vraag

Contact

Bezoekadres

Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres

Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle