Landstede Groep
Pag Sport

Podium Sport

Ben jij graag in beweging, vind je het leuk om je meer te verdiepen in sport en nieuwe sporten te leren kennen? Dan is Podium Sport zeker iets voor jou. Podium Sport is voor leerlingen met een sportieve instelling en een brede interesse in sport. Je hoeft absoluut geen sporttopper te zijn, maar je moet wel beschikken over een redelijke bewegingsvaardigheid. Binnen het Podium staan fair play, sportief gedrag, motivatie, doorzettingsvermogen en het hebben van plezier in sport voorop!

Wat kun je verwachten?
Bij Podium Sport gaan we dieper in op de onderdelen die ook in de reguliere sportles aan bod komen. Daarnaast maak je kennis met nieuwe sporten en ga je ervaren hoe het is om een sportles aan je eigen klasgenoten te geven. Van klas 1 t/m klas 3 kun je een gevarieerd programma verwachten. Verschillende sporten komen elk leerjaar terug (bijv. beachsporten) en we bieden een kennismaking met nieuwe sporten, zoals schermen.

Tijdens de lessen gaan we er ook op uit. Zo nemen we deel aan clinics.
Dit zijn lessen die bij een vereniging worden gegeven door een sportdocent, coach, speler of trainer van deze sportclub. Hierbij kun je denken aan sporten als beachvolleybal, squash, kickboksen en freerunning. Bij Podium Sport leer je samenwerken, leidinggeven, hulpverlenen en omgaan met winst en verlies.

Stel je vraag

Contact

Bezoekadres

Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres

Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle