Landstede Groep
Pag Muziek

Podium Muziek

Podium Muziek is...
Voor jou, als je graag muziek maakt en een instrument bespeelt. Voor jou, als je het niet kunt laten om steeds weer even te spelen op je instrument. Voor jou, als je zo iemand bent die ‘de hele dag loopt te zingen’.

Wat kun je verwachten?
Bij Podium Muziek leer je instrumentaal musiceren (band/orkest), vocaal musiceren (zingen/koor) en krijg je theorie (gehoortraining/algemene muziekleer). De lessen worden gegeven door onze muziekdocenten Jasper van der Deen (instrumentaal musiceren) en Albert Dam (vocaal musiceren en vaktheorie) die ook verbonden zijn aan het ArtEZ Conservatorium als docent en mentor.

Wat is het niveau?
We streven naar een hoog niveau bij alle onderdelen van Podium Muziek. Om deel te kunnen nemen aan dit Podiumvak moet je dan ook auditie doen. Leerlingen die Podium Muziek volgen, hebben meestal al een paar jaar les op hun instrument of de ambitie om les te nemen.

Hoe doe ik auditie?
Als je voor het Podiumvak Muziek kiest, dan ontvang je in mei of juni een uitnodiging om auditie te komen doen. Voor deze auditie bereid je een muziekstuk voor. Na afloop van je auditie beoordelen de muziekdocenten of jij het niveau van Podium Muziek aankunt.

Stel je vraag

Contact

Bezoekadres

Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres

Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle