Landstede Groep

Docent Scheikunde


Aanvang
1 augustus 2023
Omvang functie
ca. 0,3 fte
Sluitingsdatum
05 juni 2023
Benodigde ervaring
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre
Locatie
Meander College
Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Meander College is een bruisende cultuurprofielschool waar leerlingen kunnen groeien en hun talenten ontwikkelen. Leerlingen voelen zich gekend en durven zich te laten horen en zien. Daardoor kennen we de talenten van onze leerlingen en kunnen we het onderwijs persoonlijk maken. Het Meander College biedt een podium voor ieders talent. We zijn een school met een altijd aanwezige sfeer van actieve creativiteit op het gebied van kunst, cultuur en expressie.

Het Meander College is een christelijke school met een open karakter. We hebben aandacht voor wat het leven zinvol maakt. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden, zodat we stevig in onze schoenen staan. Dat doen we in de les, erbuiten en tijdens bezinningsmomenten en vieringen. We omarmen diversiteit op onze school en in de samenleving. We zijn nieuwsgierig naar veranderingen en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het Meander College is een persoonlijke school. Wij komen elkaar graag tegen en hebben interesse in elkaar. We zijn kleinschalig en overzichtelijk waardoor kwaliteit geleverd kan worden. Voor de leerlingen is het prettig dat we elkaar kennen. Zorg of extra hulp is altijd dichtbij en sluit aan bij waar een leerling is. We willen dat leerlingen enthousiast zijn over ons onderwijs en dat ze het naar hun zin hebben op school.

Het Meander  College is onderdeel van de Stichting Agnieten College/De Boog. De stichting maakt onderdeel uit van de Landstede Groep, een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent scheikunde voor ongeveer 8 lesuren per week (twee dagen). De vacatureruimte ontstaat doordat een van de scheikundedocenten een grote taak gaat vervullen en is dus structureel.

Op het Meander College zijn de profielen Natuur en Gezondheid en Natuur en Techniek goed vertegenwoordigd. Je komt te werken in een scheikundesectie met drie collega’s. Samen verdeel je de eerste- en tweedegraads lessen. Het Meander College staat bekend om zijn prettige, veilige schoolklimaat en prima opbrengsten. Naast het cultuurprofiel is de school ook aangesloten bij Wetenschaps Oriëntatie Nederland

Wat breng je mee?

  • Je bent bevoegd en het liefst ook ervaren.
  • Je bent een fijne collega, die past in de sectie en in het grotere verband van bètasecties.
  • Je draagt de identiteit en het cultuurprofiel van de school een warm hart toe.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: ca. 0,3 fte (ca. 8 lessen, reguliere formatie) in een tijdelijk dienstverband tot en met juli 2024, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de CAO-VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kun je rekenen op de steun ons opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie, neem contact op met Ronald Doornekamp, teamleider vwo (06-13851583).

Je  motivatiebrief en  CV ontvangen wij graag uiterlijk maandag 5 juni 2023 via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan mevrouw R. Been, management assistent.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Solliciteer


Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle