Landstede Groep

Werken bij...

Boeiende baan voor de juiste persoon
Van welke kant je het ook bekijkt, bij ons gaat het om mensen: om leerlingen én personeel. Iedereen die bij ons werkt levert direct of indirect een bijdrage aan het onderwijs aan leerlingen. Belangstelling voor groei en ontwikkeling hoort daarom bij ons. We willen de juiste mensen vinden én ervoor zorgen dat zij (en jij?) het naar hun zin hebben op het werk. Zo willen we behoren tot de beste scholen van Nederland. Het Meander College maakt deel uit van de erkende Opleidingsschool Zwolle. Leraren in opleiding, maar ook nieuw en zittend personeel krijgen begeleiding "on the job".

Zelf kleur geven
In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van die persoonlijke en organisatorische ambities. Dat betekent dat we een beroep doen op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Je kunt op basis van je persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan je carrière. Het doel is dat je een functie vervult die past bij je kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijg je onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Boeiende omgeving
Minstens zo belangrijk als een prettige werkomgeving is een goede woonomgeving. De gemeente Zwolle en de omliggende gemeenten bieden een stedelijke omgeving én volop natuur en ruimte in de regio.

Op zoek naar een baan?

Functie
Plaats
FTE

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle