Landstede Groep

Online veilig

 

 

 

 

Op dinsdag 17 september staat alweer de eerste Goochem van dit schooljaar gepland met niemand minder dan Gijs van der Linden, teamleider van het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting. Gijs neemt je mee in de wereld van oplichting en van de personen die hun rekening ter beschikking stellen om er geld op te ontvangen. Dat kán zomaar een klasgenoot zijn!

Je hebt met je zuur verdiende geld iets gekocht via Marktplaats, een webwinkel of via social media. Vol spanning kijk je uit naar het moment dat je je gekochte product geleverd krijgt. Op de beloofde dag wordt er niets geleverd en contact met de verkoper is niet meer mogelijk. Je realiseert je dat je bent opgelicht! Balen want je bent je geld kwijt. Hoe had je dat nou kunnen voorkomen en herkennen? En wie zijn nou die mensen die jou hebben opgelicht? En waar gaat jouw geld nou naar toe? Toch gewoon naar een bankrekening? De rekeninghouder is toch bekend, wie is dat dan?

Dag:                    dinsdag 17 september
Tijdstip:                6e uur (13.10 uur + gedeelte pauze)
Aansluitend:         7e uur  (14.15) Cyber24 (zie uitleg hieronder)

Tijdens de lezing en en Cyber24 maakt opnames voor hun Instagram account.

Met je inschrijving maak je kans op 4 vrijkaarten voor Walibi Holland!

Cyber24
Na afloop van de lezing kunnen maximaal 30 leerlingen deelnemen aan Cyber24. Een unieke escape experience van 20 minuten. Het spel wordt afgesloten met een korte nabespreking.

Klik hier om je in te schrijven!

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: info@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle