Landstede Groep

Inschrijving open les & infoavond

In verband met recente ontwikkelingen rond corona hebben de Zwolse middelbare scholen gezamenlijk besloten om de open lesmiddagen tot en met december 2020 te laten vervallen. Basisschoolleerlingen die zich al hadden aangemeld voor de open lesmiddag van 18 november of 8 december ontvangen hierover persoonlijk bericht. Over de open lesmiddagen die gepland staan na de kerstvakantie (en eventuele extra lessen) wordt in november/december een besluit genomen.

We vinden het jammer dat we je de komende periode niet kunnen ontvangen op onze school, maar zetten ons natuurlijk alsnog in voor een coronaproof ontmoeting. We willen je graag op weg helpen bij het maken van een passende keuze en zijn dan ook aan het kijken naar een online alternatief. Meld je in ieder geval aan voor onze online informatieavond op donderdag 26 november (zie hieronder) om wat meer te weten te komen over onze school. Kun je deze avond niet? No worries, de presentaties worden opgenomen en zullen na afloop op deze pagina worden geplaatst.

-----

Wil je graag sfeer komen proeven op onze school? Kom dan naar een open lesmiddag. We vertellen je graag wat het Meander zo leuk maakt, welke vakken wij geven en wat er allemaal nog meer te kiezen/beleven valt. En natuurlijk volg je zelf een aantal lesjes! Je kunt alleen meedoen aan een open lesmiddag wanneer je je van tevoren inschrijft.

Open lesmiddagen (13.45 - 15.45 uur)

woensdag 20 januari
donderdag 4 februari

Klik hier om je op te geven

Online informatieavond donderdag 26 november - 19.00 - 21.00 uur    
mavo, havo, atheneum en zorg

Tijdens onze online info-avond kan er 2x gekozen worden uit bovengenoemde voorlichtingen. We zijn op dit moment druk bezig met de (technische) organisatie. Om de avond bij te kunnen wonen, moet je je vooraf inschrijven. Zodra dit kan, zal hier een link komen te staan. Houd de website dus in de gaten!

Daarnaast staat er een tweede (fysiek?) moment gepland op:

woensdag 17 februari     
algemeen, mavo, havo, atheneum en zorg

En natuurlijk ons:

Open Huis

woensdag 27 januari 2021

Graag tot dan!

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle