Landstede Groep

Inschrijving open les & infoavond

Online informatieavond donderdag 26 november van 19.00 - 21.00 uur    
mavo, havo, atheneum en zorg

Yes! Je kunt je inschrijven voor onze online informatieavond.
Met in de pauze een spetterend online optreden van Junior Meander Bigband.

Klik hier om je aan te melden (voor 1 of 2 rondes).
Wij hebben er zin in! Jij ook?

Bekijk ter voorbereiding de algemene presentatie door Albert, Geert én Harry die je alvast meenemen aan de hand van de drie W’s: Wie we zijn, Waar we voor Staan en Wat het Meander te bieden heeft.En klik hier voor het filmpje van Podium Theater Bovenbouw.

Mocht je er deze avond niet bij kunnen zijn? Niet getreurd :)... de opnames van de presentaties worden hier na afloop geplaatst. Houd de website dus in de gaten!

Naast bovengenoemde avond staat er een tweede (fysiek?) moment gepland op:

woensdag 17 februari     
algemeen, mavo, havo, atheneum en zorg

En natuurlijk ons:

Open Huis

woensdag 27 januari 2021

Open lesmiddagen (13.45 - 15.45 uur)

In verband met recente ontwikkelingen rond corona hebben de Zwolse middelbare scholen gezamenlijk besloten om de open lesmiddagen tot en met december 2020 te laten vervallen. Basisschoolleerlingen die zich al hadden aangemeld voor de open lesmiddag van 18 november of 8 december ontvangen hierover persoonlijk bericht. Over de open lesmiddagen die gepland staan na de kerstvakantie (en eventuele extra lessen) wordt in november/december een besluit genomen.

We vinden het jammer dat we je de komende periode niet kunnen ontvangen op onze school, maar zetten ons natuurlijk alsnog in voor een coronaproof ontmoeting. We willen je graag op weg helpen bij het maken van een passende keuze en zijn dan ook aan het kijken naar een online alternatief. Meld je in ieder geval aan voor onze online informatieavond op donderdag 26 november (zie hieronder) om wat meer te weten te komen over onze school. Kun je deze avond niet? No worries, de presentaties worden opgenomen en zullen na afloop op deze pagina worden geplaatst.

-----

Wil je graag sfeer komen proeven op onze school? Kom dan naar een open lesmiddag. We vertellen je graag wat het Meander zo leuk maakt, welke vakken wij geven en wat er allemaal nog meer te kiezen/beleven valt. En natuurlijk volg je zelf een aantal lesjes! Je kunt alleen meedoen aan een open lesmiddag wanneer je je van tevoren inschrijft.

Open lesmiddagen (13.45 - 15.45 uur)

woensdag 20 januari (= vol inmiddels)
dinsdag 26 januari
donderdag 4 februari

Klik hier om je op te geven

 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle