Landstede Groep

Open huis / infoavond

Online info
Omdat een bezoek aan het Meander helaas nog steeds niet mag en omdat we je toch graag kennis willen laten maken met onze school, organiseren we zoveel mogelijk online. Op deze pagina vind je dan ook een aantal presentaties en filmpjes die je kunt bekijken. Daarnaast staan er een aantal (online) momenten gepland, waaronder ons open huis op woensdag 27 januari. 

Open huis woensdag 27 januari
Graag ontmoeten we je online tijdens ons open huis. Je kunt zelf kiezen wanneer je aanschuift. Er is een middag- en avondprogramma, waarbij je elke ronde kunt kiezen uit dezelfde ontmoetingen (zie overzicht hieronder). Alle linkjes voor de ontmoetingen ontvang je een dag van tevoren per mail. Het enige wat je hoeft te doen om erbij te kunnen zijn, is je aanmelden. Klik daarvoor hier.

Ook kun je zowel 'smiddags als 's avonds met een razende reporter op pad. Via een YouTube live-stream krijg je een tour door de school en kun je toch lekker rondneuzen, net als bij een open dag :). 

Misschien vind je het leuk om alvast te bedenken welke ontmoetingen je wilt doen? En wanneer, bijvoorbeeld 's middags eentje en 's avonds twee. Je kunt er maximaal 6 bijwonen. De keuze is aan jou. Veel plezier!

Middag
Ronde 1 van 16.00 - 16.20 uur
Ronde 2 van 16.30 - 16.50 uur
Ronde 3 van 17.00 - 17.20 uur

Avond
Ronde 1 van 18.30 - 18.50 uur
Ronde 2 van 19.00 - 19.20 uur
Ronde 3 van 19.30 - 19.50 uur Klik hier om alvast een lijstje voor jezelf te maken.
Dit kun je doen op de computer.
(of op je tablet/telefoon als je een gratis fill & sign app download)
Of je print hem uit, dat kan natuurlijk ook :)

Keuzemenu ontmoetingen

Beeldend Podium Beeldend, tekenen en handvaardigheid
Muziek Podium Muziek, muziek en de (Junior) Bigband
Drama Podium Theater (Bovenbouw), drama, de theaterproductie
Sport Podium Sport, bewegingsonderwijs
Techniek Podium Techniek, natuur en techniek, de elektronicaclub
Talen Nederlands, (Cambridge) Engels, Frans, Duits
Zaakvakken 1 aardrijkskunde, geschiedenis, economie
Zaakvakken 2 levensbeschouwing, maatschappijleer, filosofie
Bèta wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie
Buitenschools leren / cultuurprofiel cultuurprofielschool, cultuurtraject, open atelier, reizen en excursies
Zorg de zorg in beeld
mavo mavo, mavo/havo, 6-jarige havo (teamleider mavo)
havo havo, havo/atheneum (teamleider havo)
atheneum atheneum (teamleider atheneum)
brugklasmentoren alle ins en outs rondom de brugklas
leerlingen stel je vraag aan de experts


Open lesmiddagen (13.45 - 15.45 uur)

Tot onze grote spijt, kunnen de open lesmiddagen op 20 januari, 26 januari en 4 februari niet doorgaan in verband met een verlenging van de lockdown. We willen je graag ontmoeten op onze school, zodat je sfeer kunt proeven, de lokalen/het gebouw kunt bekijken en meemaken hoe het is om les te krijgen op het Meander. Op dit moment bekijken we dan ook of we na 9 februari twee open lesmiddagen kunnen organiseren in de hoop dat we je dan eindelijk op onze school mogen ontvangen. Houd onze website dus in de gaten. Ben je benieuwd naar onze docenten? Meld je dan aan voor ons online open huis. We ontmoeten je graag!

(Online) informatieavond woensdag 17 februari
Normaal gesproken is deze avond bedoeld voor basisschoolleerlingen en ouders/verzorgers die de eerste avond en/of het open huis hebben gemist. Mochten we deze avond weer open mogen voor bezoekers, dan ontvangen we je graag fysiek, zodat je eindelijk onze school kunt zien! Mocht dit niet het geval zijn, dan organiseren we een online avond met info over de mavo, havo, het atheneum en de zorg.

Telefonisch spreekkwartier
We kunnen ons goed voorstellen dat er vragen leven waar u en/of uw kind graag antwoord op zou krijgen. Graag bieden we ouders/verzorgers en groep 8 leerlingen dan ook de mogelijkheid voor een telefonisch gesprek. Om hiervoor een afspraak te maken, belt u met het algemene nummer: 088-8507770. Dit kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur. Indien u geen gehoor krijgt of ‘in gesprek’ kunt u ook een mailtje sturen aan: administratie@meandercollege.nl. Vermeld even uw naam, telefoonnummer en onderwerp van het gesprek, dan belt mevrouw Doeve, onze administratief medewerkster, u terug om een afspraak in te plannen.

Nieuwsgierig naar het Meander?
Bekijk dan onderstaande filmpjes en presentaties voor een eerste indruk.

Klik hier voor de opnames van de online infoavond mavo.
Klik hier voor de opnames van de online infoavond havo.
Klik hier voor de opnames van de online infoavond atheneum.

Klik hier voor de algemene presentatie door Albert, Geert én Harry te zien. Zij vertellen je alle ins en outs aan de hand van de drie W’s: Wie we zijn, Waar we voor Staan en Wat het Meander te bieden heeft.En klik hier voor het filmpje van Podium Theater Bovenbouw.Daan en Luca laten je graag onze school van binnen zien:

 

 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle