Landstede Groep

Open lesmiddag/ infoavond

Online info
Omdat een bezoek aan het Meander helaas nog steeds niet mag en omdat we je toch graag kennis willen laten maken met onze school, organiseren we zoveel mogelijk online. Op deze pagina vind je dan ook een aantal presentaties en filmpjes die je kunt bekijken.et onze leerlingen. 


Open lesmiddagen (13.45 - 15.45 uur)

Hoe graag we ook zouden willen, de open lesmiddagen kunnen dit jaar helaas niet doorgaan. Wil je toch graag een kijkje nemen op onze school? Doe dan de VR-TOUR! Zit je in groep 8 van een Zwolse basisschool dan ontvang je van je juf of meester zelfs een heuse VR-bril, waarmee je lekker rond kunt neuzen. Ook zonder deze bril, kun je ‘360 graden rond’.


Telefonisch spreekkwartier
We kunnen ons goed voorstellen dat er vragen leven waar u en/of uw kind graag antwoord op zou krijgen. Graag bieden we ouders/verzorgers en groep 8 leerlingen dan ook de mogelijkheid voor een telefonisch gesprek. Om hiervoor een afspraak te maken, belt u met het algemene nummer: 088-8507770. Indien u geen gehoor krijgt of ‘in gesprek’ kunt u ook een mailtje sturen aan: administratie@meandercollege.nl. Vermeld even uw naam, telefoonnummer en onderwerp van het gesprek, dan belt mevrouw Doeve, onze administratief medewerkster, u terug om een afspraak in te plannen.

Nieuwsgierig naar het Meander?
Bekijk dan onderstaande filmpjes en presentaties voor een eerste indruk.

Klik hier voor de opnames van de online infoavond mavo.
Klik hier voor de opnames van de online infoavond havo.
Klik hier voor de opnames van de online infoavond atheneum.

Klik hier voor de algemene presentatie door Albert, Geert én Harry te zien. Zij vertellen je alle ins en outs aan de hand van de drie W’s: Wie we zijn, Waar we voor Staan en Wat het Meander te bieden heeft.En klik hier voor het filmpje van Podium Theater Bovenbouw.Daan en Luca laten je graag onze school van binnen zien:

 

 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle