Landstede Groep

Open lesmiddag/ infoavond

Goed nieuws voor degenen die er graag bij hadden willen zijn, maar zich niet meer aan konden melden i.v.m. de bereikte, maximale capaciteit. In verband met de aangescherpte maatregelen vindt onze informatieavond van aanstaande donderdag 2 december online plaats. Heeft u onze fysieke mavo-voorlichting gemist? Alsnog van harte welkom! Om de avond bij te kunnen wonen, dient er wel even aan te worden gemeld. Klik daarvoor hier.

De avond duurt van 19.00 - 20.30 uur

Er kan tweemaal gekozen worden uit de volgende presentaties:

- algemeen
- mavo
- havo
- atheneum
- zorg
- in gesprek met leerlingen (geen presentatie, maar ' vraag maar raak')

Op de dag zelf ontvangt u een mail met de laatste informatie. Graag tot dan!

We zijn ons er uiteraard van bewust dat een kijkje komen & sfeer proeven het allerbelangrijkst is. Het open huis van het Meander is op woensdag 2 februari 2022. We hopen van harte dat we iedereen dan (alsnog) fysiek mogen ontvangen. 


Hoi,

Leuk dat je een kijkje op onze website komt nemen. Hier vind je veel informatie over onze school. Neus maar eens rond. Natuurlijk zijn het maar woorden en word je pas écht wijzer, wanneer je sfeer komt proeven. Daarom hebben we een aantal momenten georganiseerd waarop je kunt kennismaken met het Meander. Zien we jou tijdens een open lesmiddag, infoavond en/of het Open Huis? Scroll naar beneden om je in te schrijven én om alvast samen met Luca en Daan een rondje school te doen.

Informatieavond 9 februari, aanvang 19.00 uur

Infoavonden én open huis gemist? Dan is er op woensdag 9 februari nog een infoavond waarbij mavo, havo, atheneum en zorg aan bod komen.

Open lesmiddagen van 13.45 - 15.45 uur

woensdag 26 januari
donderdag 10 februari

De middagen zijn alleen bedoeld voor groep 7/8 leerlingen. Ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom tijdens een infoavond en/of open huis. Klik hier om je aan te melden.

Open huis
woensdag 2 februari 2022 van 16.00 - 20.00 uur
Kom sfeer proeven en kennismaken met onze docenten en leerlingen tijdens het open huis.

Ben je zo nieuwsgierig dat je niet kunt wachten? Neem dan alvast een kijkje met Daan en Luca en doe de VR-Tour!


Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle