Landstede Groep

open huis / open les / infoavond

Hoi!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website. Hier vind je veel informatie over onze school. Neus maar eens rond. In onze schoolgids en Podiumbrochure staan nog meer weetjes! Bijvoorbeeld welke lestijden we hebben en uitleg over de podiumvakken. Natuurlijk blijven het woorden en word je pas écht wijzer, wanneer je sfeer komt proeven. Helaas kan dit nog slechts beperkt fysiek.

Rondleidingen
Omdat we snappen dat je dolgraag een kijkje wilt nemen, organiseren we de komende weken een aantal rondleidingen. Een rondleiding duurt drie kwartier en vindt plaats in kleine groepjes van maximaal 12 personen. De rondleidingen zijn inmiddels helaas vol. Mocht je toch graag een kijkje willen komen nemen, stuur dan even een mailtje naar: lmeekers@meandercollege.nl

Informatieavond 9 februari, aanvang 19.00 uur

Tot onze grote spijt staan de aangescherpte richtlijnen van de VO-raad op dit moment niet toe dat er op woensdag 9 februari een fysieke avond wordt georganiseerd. Dit geldt voor alle middelbare scholen in Nederland. Helaas zal ook deze avond dus online plaatsvinden. De avond heeft daarmee eenzelfde inhoud als de avonden die wij reeds in november en december hebben georganiseerd. Indien u de avond alsnog bij wilt wonen, hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven. U ontvangt een dag van tevoren een mailtje met de laatste informatie. De avond start om 19.00 uur. Klik hier voor aanmelding.

Open lesmiddagen van 13.45 - 15.45 uur

donderdag 10 februari VOL
maandag 14 februari

De middagen zijn alleen bedoeld voor groep 7/8 leerlingen. Klik hier om je aan te melden.


Ben je zo nieuwsgierig dat je niet kunt wachten? Neem dan alvast een kijkje met Daan en Luca en doe de VR-Tour!


Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer:  (088) 850 77 70
E-mailadres: administratie@meandercollege.nl

Bezoekadres:
Meander College
Dobbe 37
8032 JW Zwolle

Postadres:
Meander College
Postbus 557
8000 AN Zwolle